Algemene Dienstregeling

“Den Ottobus” voorziet in de volledig uitgewerkte dienstregeling van uw feest of evenement!

We rijden uit naar particulieren, verenigingen, bedrijven, etc. voor onder andere wijkfeesten, familiefeesten, personeelsfeesten, after-works, netwerkevents,… Kortom alle concepten zijn mogelijk en bespreekbaar! 

Elk feest is uniek, daarom is het uiteraard mogelijk om evenementen in onderling overleg op maat uit te werken. Hieronder alvast enkele voorbeelden waar we graag, samen met jullie, een topevenement van maken: 

Een écht volkscafé in uw dorp of wijk!

We zijn een bierland, cafés zijn onze nationale trots en toch sloten in 2019 bijna 600 Vlaamse kroegen de deuren…Sterker nog: midden jaren 90 waren er nog 18.000 cafés in Vlaanderen, een kwarteeuw later blijven er daar minder dan 9.000 (de helft!) van over.

Vandaar het idee om het volkscafé naar de mensen toe te brengen. Meer bepaald naar dorpen en wijken. Met als ultieme doel: mensen terug samenbrengen binnen de nostalgische gedachte van het volkscafeetje om de hoek.

Iets vieren terwijl je zorgeloos meegeniet met je gasten!

Communie, doop, trouw of verjaardag? Netwerkevent, personeelsfeest of afterwork? Of gewoon zin in een feestje met je collega’s, beste vrienden of familie?

"Den Ottobus” kan je hierbij helpen zodat je tijdens dit feestje zorgeloos kan meegenieten met je gasten.

Feest mee op onze tournée!

Tijdens het zomer- en het winterseizoen plannen wij een tournée in (link: tourkalender) !

Hiervoor komen wij zelf met zoveel mogelijk creatieve ideeën op de proppen, maar we staan ook open voor al jullie voorstellen! Indien jullie een evenement organiseren bestemd voor het grote publiek, kunnen wij dit gebeuren mee opnemen in onze kalender…

Om dit te verwezenlijken bestaat “Den Ottobus” uit een uitgeruste keuken en volledig ingerichte bar


| WELKOM BIJ DEN OTTOBUS | Drinken, Eten & Meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x