18 juni 2020

UPDATE: Dit weekend staat Den Ottobus opnieuw aan Reniers Fishing (Eizer)

Aan de volgers van Den Ottobus:

Na een geslaagd Try-Out Weekend staat Den Ottobus ook dit weekend op de parking van Reniers Fishing in Eizer. Alvast bedankt Nico en Melissa voor jullie gastvrijheid!

Graag willen we ook alle bezoekers van vorige week bedanken voor hun begrip en de naleving van de getroffen maatregelen mbt COVID-19. Dit benadrukt dat Den Ottobus een super alternatief en verlengstuk is van Staminee bij Jokke in deze tijden.
Daarom willen we nogmaals herhalen dat Den Ottobus alles in het werk stelt om te voldoen aan de huidige horecamaatregelen (maximaal een bubbel van 10 personen per tafel, minimum anderhalve meter tussen de tafels, bediening aan tafel, etc.). Ook belangrijk om weten: indien alle zitplaatsen bezet zijn, mogen we geen extra personen meer toelaten...

Den Ottobus zorgt ervoor dat "den honger" en "den dorst" gestild kunnen worden.
Dit weekend voorzien we hamburgers, Tripel Kanunnik en Stella van het vat, onze huiscocktails (Omerta Dark 'n Stormy, Hugo, Negroni & Gin Tonic), frisdranken en veel ander lekkers.

De openingsuren voor dit weekend:

  • Vrijdag 19 juni: 17u00 tot 00u30
  • Zaterdag 20 juni: van 17u00 tot 01u00
  • Zondag 21 juni: van 11u00 tot 22u00

Gelieve er rekening mee te houden dat het laatste rondje 20 minuten voor sluitingstijd wordt gegeven om de overlast te beperken en ervoor te zorgen dat iedereen de site kan verlaten op het voorziene tijdstip.

Alles speelt zich af in de buitenlucht en dat maakt het eens zo gezellig... Laat ons hopen dat de weergoden ons dit weekend (weer) goed gezind zijn.

Hopelijk tot dit weekend!
Den Ottobus


WELKOM BIJ DEN OTTOBUS Drinken, Eten & Meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x