24 juni 2020

VERHUIS: Dit weekend staat Den Ottobus aan het Sportcentrum van Defensie in Duisburg (ism Blue Lions Hockey & Tennis Club)

Aan de volgers van Den Ottobus,
Beste leden van Blue Lions Hockey & Tennis Club Tervuren,


Na een alweer geslaagd en zonnig weekend op de parking van Reniers Fishing in Eizer (Overijse), rijdt Den Ottobus door naar Duisburg (Tervuren). Graag zouden we Nico en Melissa nogmaals bedanken voor hun gastvrijheid en de mooie locatie,
dikke merci!

Dit weekend zal Den Ottobus in samenwerking met Blue Lions Hockey & Tennis Club Tervuren halt houden aan het Sportcentrum van Defensie in Duisburg.
Op deze veelbelovende site in opbouw zullen de eerste sociale tennisactiviteiten opnieuw van start gaan van vrijdag tem zondag:

 • Vrijdag 26/06: Mix & Match Tieners
 • Zaterdag 27/06: Mix & Match Heren
 • Zondag 28/06: Mix & Match Jeugd

Deze heropstart gaat uiteraard gepaard met bijzondere aandacht voor de te treffen maatregelen mbt COVID-19! Om tijdens deze "Mix & Match" ook iets te eten en te drinken aan te bieden aan onze leden, komt Den Ottobus ter plaatse. Alle ge├»nteresseerde personen uit de streek zijn eveneens welkom om een terrasje te doen en de (fusie)club te leren kennen.

Blue Lions Hockey & Tennis Club Tervuren is overtuigd van dit nieuwe concept in open lucht als beste alternatief in tijden van Corona. Des te meer omdat de afgelopen twee weekends gebleken is dat Den Ottobus alles in het werk stelt om te voldoen aan de huidige horecamaatregelen.

Praktische info:

 • Place to be:
  Hertswegenstraat 61
  3080 Duisburg (Tervuren)
  Gelieve de parking aan het sportcentrum te gebruiken en niet op de openbare weg te parkeren om overlast te beperken.  
 • Openingstijden dit weekend:
  Vrijdag vanaf 16u00
  Zaterdag vanaf 13u00
  Zondag vanaf 10u00 
 • Naast onze hamburgers, zullen er dit weekend ook tapasplankjes en verse maatjes zijn! 

Iedereen welkom, ook niet-leden van Blue Lions Hockey & Tennis Club, om deze veelbelovende site dit weekend een bezoekje te brengen!

Hopelijk tot dit weekend!
Blue Lions Hockey & Tennis Club Tervuren
Den Ottobus


WELKOM BIJ DEN OTTOBUS Drinken, Eten & Meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x